Αποφράξεις Διάγνωση με κάμερα 210 68 52 718 – Αποφράξεις Χαλάνδρι : Αποφράξεις Χαλάνδρι

Διάγνωση με κάμερα, εξοικονόμηση χρημάτων, καθορισμός της θέσης του προβλήματος, καθαρισμός αποχέτευσης, απόφραξη παντός είδους

Διάγνωση με κάμερα

Αν η αποχέτευσή σας βουλώνει ξανά και ξανά τότε ήρθε η ώρα να έρθετε σε επαφή μαζί μας για μια επιθεώρηση με κάμερα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας κάμερες για να καθορίσουν την ακριβή αιτία του προβλήματος.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με τον εντοπισμό και τη διόρθωση της βλάβης στο αποχετευτικό σύστημα σας. Μπορούμε επίσης να ελέγξουμε για πιθανά προβλήματα πριν αυτά εξελιχθούν σε σοβαρές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, οι οποίες μπορεί στη συνέχεια να αποδειχθούν πολύ ακριβές για την επισκευή.

Διάγνωση με κάμερα

Εντοπίζουμε κάθε βλάβη στις αποχετεύσεις, όπως ρίζες δέντρων που έχουν εισχωρήσει, σπασίματα, ραγίσματα, καθιζήσεις και οτιδήποτε άλλο προκαλεί τα προβλήματα.

Κρατάμε το κόστος μας χαμηλά προς το συμφέρον των πελατών μας.

Η Αποφράξεις Χαλάνδρι διαθέτει διαγνωστική κάμερα για τις αποφράξεις που με το εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη ζημιά ή φράξιμο του σωλήνα.

Υπάρχουν πολλές αιτίες που ευθύνονται για την κακή λειτουργία της αποχέτευσης και τη φράξιμο της. Προβλήματα προκύπτουν από κακοτεχνίες, καθιζήσεις ποστρώματος, ρίζες κοντινού δέντρου, χώματα, λίπη κ. τ. λ.

Source: Αποφράξεις Διάγνωση με κάμερα 210 68 52 718 – Αποφράξεις Χαλάνδρι : Αποφράξεις Χαλάνδρι

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s