Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο 210 981 9999 -Αποχετεύσεις Παλαιό Φάληρο : Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο καθ όλη την διάρκεια του 24ώρου, Κυριακές και αργίες. Προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα και έμπειροι τεχνικοί

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο 210 981 9999

Γυρίσατε στο σπίτι από την δουλειά σας και αντικρίσατε ένα χάος με νερά και δυσοσμία; Αντιλαμβανόμαστε ότι η εικόνα είναι σοκαριστική. Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο! Προτιμήστε την εταιρεία μας, την Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο. Είμαστε στην περιοχή  του Παλαιού Φαλήρου και  αναλαμβάνουμε αποφράξεις και απολυμάνσεις με άριστα εξοπλισμένο και ειδικό προσωπικό, οχήματα και εργαλεία για την αντιμετώπιση του. Η Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο αναλαμβάνει:

Αποφράξεις αποχετεύσεων, αποφράξεις φρεατίων, αποφράξεις λεκάνης , αποφράξεις σιφωνίου, αποφράξεις κουζινών, αποφράξεις υδρορροών, αντλήσεις υδάτων, διάγνωση με κάμερα και καταγραφή, καθαρισμός στεγανών φρεατίων (αντλιοστασίων).

Κάνουμε διάγνωση αγωγών με κάμερα και καταγραφή για την διαπίστωση ρωγμής ή σπασίματος, αν υπάρχουν ρίζες για τον καθαρισμό από ρίζες τους, έτσι ώστε να αποφύγετε σκαψίματα και επιπλέον σπατάλη χρημάτων. Άντληση υδάτων, καθαρισμό στεγανών φρεατίων (Αντλιοστασίων).

Η εταιρεία μας εδώ και 42 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων καθώς και στη συντήρηση του αποχετευτικού σας συστήματος στη περιοχή  του Παλαιού Φαλήρου αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Αναλαμβάνουμε κάθε είδος απόφραξης.

Source: Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο 210 981 9999 -Αποχετεύσεις Παλαιό Φάληρο : Αποφράξεις Παλαιό Φάληρο

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s