Αποφραξεις Νεροχυτη Κηφισια 210 80 80 878 – Αποφραξεις Κηφισια

Αποφραξεις Νεροχυτη Κηφισια, 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και αργίες. Αποφράξεις λεκανών, Αποφράξεις φρεατίων, Καθαρισμοί Αποχετεύσεων

Αποφραξεις Νεροχυτη Κηφισια

210 80 80 878

Αν χρειάζεστε κάποια εταιρεία που θα μπορείτε να εμπιστευθείτε, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε. Οι ειλικρινείς, φιλικοί και επαγγελματίες τεχνικοί μας ξέρουν πραγματικά πως να διορθώσουν μια χαώδη κατάσταση. Ιδρύθηκε το 1970 και οικοδομήθηκε στα θεμέλια της σκληρής δουλειάς, της εντιμότητας, της ακεραιότητας και της πεποίθησης ότι η ικανοποίηση του πελάτη είναι η πιο σημαντική πτυχή της εργασίας. Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των εργασιών που προσφέρουμε και στην κατοχή μας έχουμε φορτηγά που είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Καταλαβαίνουμε ότι μια έκτακτη κατάσταση μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε στην διάθεσή σας στην διάρκεια όλου του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Στην περίπτωση που ο νεροχύτης σας παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα, μην διστάσετε να μας καλέσετε. Είναι σύνηθες φαινόμενο η ροή να περιορίζεται ή και να φράζει τελείως. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην φεύγουν τα νερά και να δημιουργείται ένα χάος στην κουζίνα σας. Και ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό.

Οι αιτίες που οδηγούν σε όλη αυτή τη κατάσταση οφείλονται στα λίπη, τα υπολείμματα των φαγητών, κάποιο κατασκευαστικό ή τεχνικό πρόβλημα, αλλά και στην χρόνια χρήση τους. Είμαστε στην διάθεσή σας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.
Αποφραξεις Νεροχυτη Κηφισια

Source: Αποφραξεις Νεροχυτη Κηφισια 210 80 80 878 – Αποφραξεις Κηφισια

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s